ENERGIK gaat op zoek naar de ENERGY MANAGER OF THE YEAR 2020!

Het vakgebied milieu en energie is momenteel actueler dan ooit en daarom gaat ENERGIK (Vlaamse vereniging voor energie- en milieutechnologie) op zoek naar de ENERGYMANAGER OF THE YEAR 2020.

ENERGIK wil, in samenwerking met AP Hogeschool en Howest Hogeschool, de aandacht vestigen op de toekomstige professionals binnen de domeinen milieu en duurzaam energiegebruik. Deze talenten zullen weldra in het werkveld op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken, die onze maatschappij vandaag de dag en in de toekomst voorgeschoteld krijgt.

ENERGIK lanceert eveneens een oproep aan bedrijven en hun energiemanagers om zich in te schrijven, uiterlijk 15 september 2020, bij Jozef De Borger via  jozef.deborger@energik.be

ENERGY MANAGER OF THE YEAR 2018 & 2019

De ENERGY MANAGER OF THE YEAR 2020 wordt de opvolger van de heer Jan Geeraerts – Carrefour (2018) en Philippe Alboort – Arcelor Mittal (2019).

Om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, moet het bedrijf of hun energiemanager de voorbije tijd projecten hebben gerealiseerd die:

  • bijgedragen hebben tot een verhoogde energie-efficiëntie
  • bijgedragen hebben tot de realisatie van de klimaatdoelstellingen
  • bijgedragen hebben tot het energie transitietraject
  • inspirerend en wervend kunnen werken naar andere bedrijven toe.

Contact:
Jozef De Borger
Coördinator ENERGIK
0475 78 09 69